Escape room!

Ja hem començat a fer els escape rooms a 4t de primària! Les primeres participants van aconseguir sortir amb èxit i 6 minuts de sobres. Les felicitem per la seva actitud valenta! Han demostrat tenir unes ments matemàtiques i lògiques en bon estat!

Matemàtica manipulativa (E.Infantil)

Acte de cloenda de la Marató Energètica (Sedeta)

Bon vent i barca nova! Port Comercial (Cicle Mitjà)

Divendres passat, tot i el mal temps, ens vam aventurar a fer una sortida al port de Barcelona. Allà, els monitors ens van fer una activitat sobre  els diferents tipus de vaixell segons la seva funció i la ubicació que tenen en el nostre port. Després, vam aprofitar que érem al port per pujar en un vaixell i recórrer els diferents racons i veure les infraestructures i les varietats de vaixells des de remolcadors ben petits fins a creuers immensos que atraquen en el port de Barcelona cada dia. Durant la passejada, el nostre capità, en Pere, ens va deixar portar el timó i fer d'autèntics navegants.  Va ser tota una aventura! 

Taller 'Dins i Fora' al Caixaforum (C.Inicial)

Els nens i nenes del cicle inicial, al CaixaForum, hem realitzat el taller “Dins i fora”. Hem treballat la percepció de l’espai mitjançant l’observació, l’experimentació i el joc a partir d’una instal•lació “Espai de dolor” de J. Beuys, i una altra “El Jardí secret” de A. Isozaki.

Pàgina 1 de 126

clickedu

BOTO FLICKR

BOTO FLICKR

EDIFICI D'E. INFANTIL

 

EDIFICI D'E.PRIMÀRIA I ESO