Qui som l’AFA Sant Medir?

L’AFA Sant Medir (Associació de Famílies d’Alumnes) és on ens agrupem i organitzem les famílies de la nostra escola. Tenim com a objectiu contribuir, donar suport, potenciar, compartir i gaudir, juntament amb l’escola, de l’educació i l’ensenyament que reben els nostres infants.

L’AFA és la interlocutora per tractar temes que afecten a tot el col·lectiu de les famílies, transmetent les opinions i les reflexions de les famílies sobre temes educatius i del funcionament quotidià de l’escola. Treballem perquè l’escola sigui el màxim d’oberta a les famílies on els pares i mares puguin participar d’una manera més activa i responsable, sempre respectant i donant suport a la feina dels mestres i la resta de personal de l’escola.  

Organitzem les activitats que els alumnes poden realitzar fora de l’horari escolar. (Extraescolars). Aquestes activitats estan pensades pels alumnes a partir d'I4 i són dirigides exclusivament per a les famílies sòcies.

Col·laborem en les festes a l’escola: Castanyada/Halloween, Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi, Dia de Portes Obertes i, cada quatre anys, “Els Jocs Olímpics Sant Medir”, que justament es faran durant aquest curs.

Gestionem la reserva del pati d’infantil per la celebració dels aniversaris.

Organitzem activitats solidàries com la “Xocolatada Solidària” per a la investigació del càncer infantil.

organitzem la Festa de Fi de curs.

Som sòcies de l’AFA totes les famílies que paguem la quota de soci de 30€ € per família a l’any. El rebut de la quota es fa, per domiciliació bancària durant el primer trimestre del curs.

El grosso de famílies ens reunim, com a mínim, un cop a l’any en Assemblea Ordinària, però si s’ha de tractar algun tema prou  importat, es poden celebrar tantes Assemblees Extraordinàries com calguin. La Junta Directiva anem fent diverses reunions cada trimestre.

La Junta directiva la formem unes 8 ó 9 persones durant cada curs i sempre estem oberts a què s’apunti més gent o al fet que col·labori en alguna comissió. Intentem que la durada del càrrec directiu sigui per un període de 3 anys (cursos escolars) perquè així hi hagi mobilitat i que tothom, que tingui ganes de treballar per a l’associació, pugui fer-ho sense haver de comprometre’s durant molts anys.

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn