SANT JORDI 23

El passat divendres vam poder celebrar la diada de Sant Jordi fent tallers a totes les etapes de l'escola. Tallers molt creatius i lúdics, com el taller de roses de paper, d'intercanvis de llibres, representacions de la llegenda, composicions d'art i pintura, creació de dolços. Un Sant Jordi per recordar! 

TALLERS DE SANT JORDI

A l'escola hem celebrat el lliurament de premis del XXXIXè Concurs Literari de Sant Jordi 2022. La creativitat ha estat la protagonista indiscutible en aquesta edició. Moltes gràcies als participants i l'enhorabona als premiats! #jocsflorals2022 #concursliterari #SantJordi22 #ensenyemxalavida #escolaSantMedir #viula

CONCURS JOCS FLORALS 2022

FOTOGRAFIA MATEMÀTICA

Us presentem les fotos finalistes i guanyadores del concurs de fotografia Matemàtica, que organitza Abeam, tant de la categoria ESO12 com ESO34. També el nom de cada fotografia (si cliqueu a sobre) indica categoria, títol i autors. El jurat del concurs el formen: Cisco González, Carme Garriga, Maria Montané i Joan Picart.

CONTES DE CIÈNCIA

Us presentem els textos finalistes i guanyadors del concurs Fem Contes de Ciència, tant de la categoria ESO12 i ESO34, on com a nom d'arxiu hi consta la categoria, títol obra i autors. A més, només el text guanyador de cada categoria s'ha enviat per participar, tal com indiquen les bases, al concurs de contes de ciència que organitza el departament Educaixa del Cosmocaixa. Hem col·laborat en aquest projecte la Maria Montané, Rosa Mª Figuera, Carme Garriga i Joan Picart, ja sigui per seleccionar textos guanyadors o correctors ortogràfics.

Unes quantes mestres de l'escola han volgut fer una llegenda de Sant Jordi en cadena. Només coneixien el fragment anterior. El resultat és tan especial, com aquest #SantJordi2020 Bona diada de Sant_a Jordi_na! #santjordiacasa #escolaSantMedir #viula https://youtu.be/rAp_kaBJGKY

On som?

 

 
  • EDIFICI DE PRIMÀRIA - ESO - ADMINISTRACIÓ

       C/CONSTITUCIÓ, 15. 08014. BARCELONA

       TF. 93 421 71 50

 
  • EDIFICI D'INFANTIL

       PTGE/TOLEDO, 12. 08014. BARCELONA

       TF. 93 432 07 90


     

 

 

JSN Pixel 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework