La preinscripció telemàtica pas a pas

  1. Podeu fer la preinscripció telemàtica des de qualsevol dispositiu connectat a la xarxa (ordinador, tauleta, mòbil...).
  2. Ompliu el formulari que trobareu a preinscripcio.gencat.cat. Teniu disponible un vídeo tutorial que on s’explica com omplir-lo.
  3. Un cop emplenat el formulari, reviseu les dades i premeu el botó Enviar. Automàticament, les dades s’enviaran i es crearà un document digital de resguard en format PDF que cal que guardeu al dispositiu (ordinador, tauleta, mòbil...).
  4. Feu una foto amb el mòbil o escanegeu tota la documentació general o específica que necessiteu en funció dels criteris que hagueu indicat al formulari. 
  5. Atenció: si l'adreça del DNI no coincideix amb la que feu constar a la preinscripció, cal especificar-ho en el correu electrònic que envieu amb la documentació i el resguard de la sol·licitud de preinscripció. L’adreça que feu constar es verificarà d’ofici sense necessitat d’aportar el volant de padró.
  6. Envieu en un correu electrònic el document de resguard i tota la documentació en format digital (fotografies o arxius escanejats) a l’adreça electrònica del centre educatiu que heu indicat en primera opció.
  7. Assegureu-vos que l’adreça electrònica del centre és l’oficial i que rebeu confirmació de recepció.

Important: les sol·licituds de preinscripció que es facin fora del termini perdran tots els punts i els drets preferència i podrien quedar fora del procés ordinari d’escolarització.

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
JSN Pixel is designed by JoomlaShine.com