TERCERA REUNIÓ D'ECODELEGATS

L'edició d'enguany proposa com a fil conductor la innovació i el coneixement local com a motor de creixement, posant en valor els actius en innovació i ciència que hi ha arreu del país. També commemorem l’any Internacional de les Ciències Bàsiques per al Desenvolupament Sostenible, així com els centenaris dels naixements del primatòleg Jordi Sabater i Pi i la microbiòloga Esther Lederberg.

 

IX SETMANA CIÈNCIA A L'ESCOLA

L'ECOCOMISSIÓ 22-23

Estem en plena setmana de la ciència i avui festivitat de Sant Albert el Gran, patró dels científics, a l'ESO hem tingut una excel·lent conferència a càrrec del Dr. Pere Picart, microbiòleg de la Universitat de Barcelona. La conferència ens ha anat desgranant què és i perquè serveix la microbiologia i ens ha explicat la vida i el paper que va jugar la microbiòloga Esther Lederberg, que aquesta edició està dedicada als 100 anys del seu naixement. Un súper bon inici!! 

CONFERÈNCIA MICROBIOLOGIA

Els ecodelegats de l'escola hem estat a Cotxeres amb 30 centres més de Barcelona. Totes les escoles formen part de la Xarxa d'Escoles més Sostenibles (E+S). Hem començat muntant la nostra parada amb els cartells dels projectes del triennal. Hem portat l'ordinador per mostrar tot allò que fem com a Ecoescola, des d'infantil a l'ESO. La manera de visitar altres projectes ha estat molt ben organitzada a través de codis QR que ens indicaven on havíem d'anar. A mig matí, hem tingut una xerrada tècnica per conèixer la "teoria del donut", molt interessant i una bona eina de treball! Hem tret bones idees de cara a nous projectes i ha estat una jornada molt profitosa.

FINAL DE CURS ESCOLES+SOSTENIBLES (ESO)

On som?

 

 
  • EDIFICI DE PRIMÀRIA - ESO - ADMINISTRACIÓ

       C/CONSTITUCIÓ, 15. 08014. BARCELONA

       TF. 93 421 71 50

 
  • EDIFICI D'INFANTIL

       PTGE/TOLEDO, 12. 08014. BARCELONA

       TF. 93 432 07 90


     

 

 

JSN Pixel 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework