TERCERA REUNIÓ D'ECODELEGATS

L'ECOCOMISSIÓ 22-23

Els ecodelegats de l'escola hem estat a Cotxeres amb 30 centres més de Barcelona. Totes les escoles formen part de la Xarxa d'Escoles més Sostenibles (E+S). Hem començat muntant la nostra parada amb els cartells dels projectes del triennal. Hem portat l'ordinador per mostrar tot allò que fem com a Ecoescola, des d'infantil a l'ESO. La manera de visitar altres projectes ha estat molt ben organitzada a través de codis QR que ens indicaven on havíem d'anar. A mig matí, hem tingut una xerrada tècnica per conèixer la "teoria del donut", molt interessant i una bona eina de treball! Hem tret bones idees de cara a nous projectes i ha estat una jornada molt profitosa.

FINAL DE CURS ESCOLES+SOSTENIBLES (ESO)

Aquest dimarts hem fet la cloenda de l'eco-curs. L'eco-comissió i els eco-delegats (l'Ecoteam), a través de diferents assemblees, ha fet la valoració final. Ha estat un curs molt profitós i tots els grups-classe hi han participat i l'han valorat positivament. També hem fet la foto de l'Ecoteam d'aquest curs. Ens hem desitjat molta energia per al nou curs!!

CLOENDA ECOCURS 21-22

Com a escola sostenible hem reflexionat sobre la possibilitat de reduir i eliminar el plàstic a les nostres vides. Hem reflexionat i hem portat a la pràctica algunes accions. Sí, el podem reduir i ho hem de fer. El futur del planeta està en perill!

Hem portat aquest projecte a la IX Conferència catalana TINGUEM CURA DEL PLANETA que es va celebrar el dijous 28 a Fundesplai del Prat de LLobregat.

Va ser una jornada molt profitosa:

- Ens va donar la benvinguda el Sr Joaquim Bartolomé, 3r tinent d'alcalde de l'Àrea d'acció ambiental, energia i serveis urbans del Prat de Llobregat.

- Després vam participar a la fira d'experiències, on cada centre portàvem un pòster i un objecte personal. I vam visitar l'exposició "Menja, actua, impacta"

- Vam fer també un taller sobre eines per millorar la comunicació

- A la tarda vam participar a diferents tallers: de dansa, manifest, d'expressió plàstica i de reel i tik-tok que vam exposar a la sala d'actes, posteriorment a l'acte de cloenda.

Una jornada plena d'experiències i aprenentatges.

Si no és ara, quan? Si no som nosaltres, qui? 

 

TINGUEM CURA DEL PLANETA: REDUIM ELS PLÀSTICS!

On som?

 

 
  • EDIFICI DE PRIMÀRIA - ESO - ADMINISTRACIÓ

       C/CONSTITUCIÓ, 15. 08014. BARCELONA

       TF. 93 421 71 50

 
  • EDIFICI D'INFANTIL

       PTGE/TOLEDO, 12. 08014. BARCELONA

       TF. 93 432 07 90


     

 

 

JSN Pixel 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework