Des de l'Eco-comissió de l'escola us encoratgem a dedicar-hi uns minuts de reflexió.

El proper 5 de juny celebrarem el DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT 2020 conjuntament amb totes les escoles que formem part d'E+S (Escoles més Sostenibles)

En un any 2020 marcat pels canvis causats per la pandèmia mundial del covid-19, des de Barcelona + Sostenible i des de l'escola no ens aturem i us volem fer partícips i actors d'aquests nous escenaris cap a la transició ecològica a casa, a l'escola i a la nostra ciutat, tot i aquesta crisi sanitària, social i econòmica. 

Per això, us convidem a participar en aquesta celebració amb dues iniciatives:

  1. Conectar-vos a la CONFERÈNCIA en línia "Dia Mundial del Medi Ambient 2020: repensem-nos, el dia 5 de juny a les 12:00.
  1. Realitzar UNA ACCIÓ dirigida a un consum responsable, a la millora de lqualitat de l'aire o al respecte a la biodiversitat.

Per poc que facis serà una gran acció: obrir una finestra per aprofitar la llum del sol, anar amb bicicleta o fer un hortet són passes endavant.

Animeu-vos a fer una foto o una gravació (màxim uns 15”) de la vostra ACCIÓ durant la setmana de l'1 al 5 de juny i envieu-la, amb una breu explicació, a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ho publicarem a la web de l'escola, en farem ressò en els hashtags d'E+S de l'Ajuntament de Barcelona, ho compartirem amb les altres escoles participants i entre tots ens farem més conscient de la cura del Medi Ambient.

Moltes gràcies.

L'Eco-comissió

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn